Житлово-виробничі комплекси для безхатченків в Україні - Соловій, Л. С. (КНУБА, 2017)
Розглядаються існуючі типи житла для бездомних в Україні. Стан розвитку нічліжок в регіонах України та проблеми пов’язані з їх створенням, типи планування житла для безхатченків, які розміщені в реконструйованих і новозбудованих будівлях, які не відповідають вимогам діючих ДБН, але є зразками доволі ефективного вирішення проблеми за мінімальних фінансових затрат.
Keywords: бездомність; бездомний; соціальний готель; притулок для бездомних; соціальне житло; житлово-виробничі комплекси для безхатченків; 728.1-058.51(477)