Сучасна практика шкіл Монтессорі за кордоном - Воровський Б.Р.; Корчова Г.Л. (Ліра-К, 2026)
Система Монтессорі має широкий вплив у багатьох країнах світу, але найбільше вона поширена у США, Канаді, Великій Британії, Нідерландах, Швеції, Німеччині, Австралії та Японії. У цих країнах методика отримала підтримку як у приватному, так і в державному секторах освіти.
Keywords: шкіла Монтессорі; практика