Анализ письменных источников о Бахчисарайском дворце ханского периода (1441-1728 гг.) - Абдурахманова, Л. А. (КНУБА, 2013)
У даній роботі були розглянуті письмові джерела о Бахчисарайському палаці в період існування Кримського ханства (1441-1728рр..) та проведен їх аналіз. Виявлені основні елементи архітектурного комплексу досліджуваного періоду, проаналізована ситуація в БДК.
Keywords: Бахчисарайський палацовий комплекс; пам'ятник архітектури; головний двір; Зал Дивана; гарем; Хан-Джамі; письмове джерело; 711.424.6