Деякі організаційно-управлінські заходи щодо забезпечення реалізації програми "Доступне житло" - Товбич, Валерій Васильович (КНУБА, 2008)
Пропонується узагальнюючий погляд на проблему реалізації програми будівництва доступного житла в Україні. Акценти зроблено на організаційно- управлінській складовій реалізації такої програми.
Keywords: доступне житло; соціально незахищені верстви населення; соціально-житлова проблема; соціально-будівельна політика; комплексне житлове будівництво; модульне будівництво; природне середовище; індивідуальне житло