Лютерани і їх молитовні будинки - кірхи - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2017)
В статті розглядається еволюція архітектури лютеранських храмів – кірх та особливості кірхи у Києві.
Keywords: кірха; архітектура; Київ; еволюція; стиль