Системи опалення з комбінованими стояками підвищеної теплогідравлічної стійкості - Басист, Д. В. (КНУБА, 2010)
В статті наведено результати аналізу систем опалення будинків та методи підвищення їх теплової і гідравлічної стійкості.
Система отопления с комбинированными стояками повышенной теплогидравлической стойкости
System of heating with the combined chimneys of enhanceable warmlyhydraulics firmness
Keywords: перепад тиску; гідравлічна стійкість; елементи системи опалення; 697.4