Сравнение прямолинейной и криволинейной (оптимальной) лопаток роторного грунтометателя - Шатохин, В. М.; Семкив, О. М.; Попова, А. Н. (КНУБА, 2013)
Приведено результати досліджень по зіставленню прямолінійної і криволінійної (оптимальної) лопаток роторного ґрунтометальника, що визначають його технологічні показники
Keywords: лопатка прямолинейная; лопатка криволинейная; грунтометатель роторный; 624.132.3:514.18