Тенденції містобудівного розвитку приморських територій - Онищенко, В. М. (КНУБА, 2008)
У статті проаналізовано сучасний стан багатофункціонального використання приморських територій Азово-Чорноморського узбережжя України, встановлено основні тенденції їх містобудівного розвитку.
Keywords: Азово-Чорноморський регіон; розвиток приморських територій; розвиток містобудівний; 711.2