Конкурсне проектування як метод навчальної підготовки студентів архітекторів - Слєпцов, О. С.; Щербаков, О. В.; Меженна, Н. Ю.; Русевич, Т. В. (КНУБА, 2016)
Стаття розповідає про участь та перемогу студентів та викладачів кафедри Основ архітектури і архітектурного проектування КНУБА у відкритому конкурсі, оголошеному Славутицькою міською радою на Ескізний проект пам’ятного знаку-символу у м. Славутич на честь реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між урядом України і урядами країн «Великої сімки» та Комісією Європейського Співтовариства щодо закриття Чорнобильської АЕС.
Keywords: пам’ятний знак; знак-символ; місто Славутич; конкурс; КНУБА; memorial; symbol; city of Slavutich; contest; Department of Architecture and foundations AP KNUCA; памятный знак; знак-символ; город Славутич; конкурс; КНУБА