Безбар'єрне проектування як елемент екологічного підходу до формування архітектурного середовища - Зінов'єва, Олена Сергіївна (КНУБА, 2020)
У статті розглядається взаємозв'язок концепції інклюзивного дизайну, зокрема побудова з принципами сталого розвитку та формуванням сталої громади в архітектурному середовищі.
Безбарьерное проектирование как элемент экологического подхода к формированию архитектурной среды
Barrier-Free Design As Element Of Ecological Architectural Environment
Keywords: концепція сталого розвитку міст; безбар'єрне середовище; інклюзивний дизайн; безбар'єрний ареал