Політичні аспекти інвестиційного клімату в будівництві - Якимечко, Анастасія (Бескиди, 2017)
Будівельна галузь як провідна галузь національної економіки чутливо реагує на будь-які зміни інвестиційного клімату в державі. Притік інвестицій безпосередньо залежить від політичних умов в яких перебуває Україна. Іноземні інвестори в якості сприятливих факторів в Україні називають: • низькі витрати виробництва. • сусідство з Європейським Союзом. • угода про вільну торгівлю. • низька заробітна плата. • освіченість працівників
Keywords: інвестиційний клімат в будівництві; інвестиційні ризики; будівельна галузь