Аналіз збіжності та точності розв’язків задачі згину пружної пластини методом скінченних елементів в учбовому комплексі - Соловей, М. О.; Кривенко, О. П.; Дубина, О. С. (КНУБА, 2010)
Розв’язки задачі згину пружної пластини, що отримані в учбовому комплексі методом скінченних елементів (МСЕ), порівняні з результатами розрахунків за іншими програмними комплексами та методиками різних авторів.
Keywords: задачі; згин пружної пластини; метод скінченних елементів (МСЕ); 539.3