Математичне оброблення геодезичних вимірів. Частина 2. Інженерна геодезія - Чуланов, Петро Олександрович; Кузьмич, Олександр Йосипович; Ісаєв, Олександр Павлович; Бондар, Світлана Андріївна (КНУБА, 2026)
Містить загальні положення двох тем курсу та послідовність виконання контрольних завдань, список літератури та додатки. Призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Геодезія та землеустрій»
Keywords: інженерна геодезія; геодезичні виміри