Регіональна політика і політика охорони здоров’я: чи можлива синхронізація? - Семигіна, Тетяна Валеріївна (Економічна думка, 2016)
Наразі чинну систему охорони здоров’я в Україні та політику із її відтворення можна вважати неефективною. Про це свідчать ключові індикатори оцінювання наслідків політики: негативні медико-демографічні показники, фінансова неефективність і неспроможність захистити від фінансових ризиків тих, хто потребує послуг, а також невдоволеність населення медичним обслуговуванням [14].
Keywords: політика охорони здоров’я; регіональна політика; 332.14:614.2