Виконання графічних робіт з використанням редактора Adobe Photoshop: методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт з дисципліни «Комп’ютерне проєктування. Практикум 1». У трьох частинах. Частина 1 - Левченко, Олексій Вікторович; Літошенко, Ганна Володимирівна; Михайленко, Андрій Всеволодович (КНУБА, 2025)
Містять основні положення, мету, завдання та вимоги до виконання розрахунково-графічних робіт за допомогою графічного редактора Adobe Photoshop, вказівки до виконання завдань, приклади виконаних робіт, список літератури та додатки. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 191 «Архітектура та містобудування» освітньо-професійної програми «Архітектура та містобудування».
Keywords: Adobe Photoshop