Технологія моделювання процесів автоматизованого проектування верстатних операцій - Міхайленко, В. М.; Кобець, Д. Л. (КНУБА, 2011)
Розглянуто елементи технології моделювання процесів автоматизованого проектування верстатних операцій.
Keywords: моделювання; процеси проектування; автоматизоване проектування; верстатні операції