Аналіз оцінки системи якості організації транспортного обслуговування пасажирів до аеропорту - Погуца, Т. О. (КНУБА, 2018)
Проводиться аналіз оцінки системи якості організації транспортного обслуговування пасажирів до аеропорту. Запропоновано удосконалену систему оцінки якості транспортного обслуговування пасажирів до аеропорту для можливих варіантів транспортної системи, а саме залізничним або автомобільним транспортом.
Анализ оценки системы качества организации транспортного обслуживания пассажиров к аэропорту
Analysis of estimation of the system of quality of organization of a transport maintenance of passengers to the airport
Keywords: оцінка системи якості; організація транспортного обслуговування; пасажири; транспортне обслуговування пасажирів; estimation of the system of quality; organization of a transport service; passengers; transport maintenance of passengers