Розробка кібер-фізичних систем [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання курсової роботи - Луценко, Вадим (КНУБА, 2025)
Розглянуто методологію та методику написання курсової роботи, яка є однією із форм індивідуального завдання та виконується студентом самостійно та консультуванні викладачем. Надано короткі теоретичні відомості та сформульовано завдання на курсову роботу за темою «Розробка заходів з автоматизації методами теорії кібер-фізичних систем». Призначено для здобувачів другого (магістерського рівня) вищої освіти за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп`ютерно-інтегровані технології та робототехніка».
Keywords: системи кібер-фізичні