Комунікація в проектах відбудови міської інфраструктури - Бойко А. В. (My University, 2024)
Відбудова міської інфраструктури є ключовим аспектом, для подальшого розвитку будь-якого міста. Вона визначить його конкурентоспроможність та здатність задовольняти потреби жителів та гостей. Але, реалізація проектів відбудови міської інфраструктури не є легкою та безпроблемною. Так однією з головних проблем є задоволення потреб в активній співпраці між різними зацікавленими сторонами та ефективної комунікації між ними, що є ключовим чинником успішної реалізації проектів відбудови, бо дозволить уникнути непорозумінь, конфліктів та затримок у виконанні робіт. Чітка та відкрита комунікація між різними стейкхолдерами дозволяє враховувати їхні погляди, потреби та концепції, що в свою чергу сприяє підвищенню рівня задоволеності всіх учасників проекту. Тому важливо застосувати управління зацікавленими сторонами, яке згідно РМВОК [1] складається з чотирьох процесів: ідентифікація або виявлення стейкхолдерів, планування залучення стейкхолдерів, управління залученням стейкхолдерів, моніторинг залучення стейкхолдерів.
Keywords: проект відбудови міської інфраструктури