Поняття антикризового управління регіональним розвитком - Пристайко, Валерій Володимирович (Бескиди, 2017)
Значні зміни, які відбуваються в Україні під впливом глобалізації, загальносвітових трансформаційних процесів, що призводять до зміни та знищення попередніх зв'язків, вимагають вдосконалення системи управління, проведення державно-управлінських реформ, запровадження ефективних антикризових механізмів, розробки антикризових стратегій та антикризових програм на всіх рівнях управління.
Keywords: антикризове управління; регіональний розвиток; криза; розвиток кризових явищ; 332.14:005.334(477)