Модернізація ресурсно-календарних моделей як провідних аналітичних інструментів забезпечення організації будівництва надійності в умовах подолання кризи - Безух, В. В. (КНУБА, 2010)
В якості інструменту подолання ризиків замовника в умовах кризи розроблена пропонується детермінована сітьова моделі організації будівництва „Модерн-буд-ресурс”. Впровадження нових технологічних та вартісних параметрів подій та дуг та запроваджені інновації щодо оптимізації моделей будівництва в рамках цієї сітьової моделі наближують процес моделювання будівництва до його реалій будівництва, забезпечують зростання надійності та маневреності використання ресурсів замовника.
Keywords: ресурсно-календарна модель; сітьова модель „Модерн-буд-ресурс"; інвестиційна надійність; багатокритеріальна оптимізація; resource planning model; network model “Modern-build-resours”; investment reliabilitу; multycriterion optimization; 339.03:69.003