Осередки розвитку українського архітектурного модерну - Антощук, Т. І.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2014)
У статті поданий узагальнений матеріал з досліджень проведених професором В. В. Чепеликом щодо осередків розвитку українського архітектурного модерну.
Keywords: центр; український архітектурний стиль; народний стиль; В. Г. Кричевський; украинский архитектурный стиль; народный стиль; В. Г. Кричевский; center; Ukrainian architectural style; V.G. Krichevsky