Сучасні проблеми формування об'ємно-просторової композиції історичних міст України - Єгоров, Ю. І. (КНУБА, 2013)
У статті розглядаються проблеми формування ландшафтної та об’ємно-просторової композиції архітектурно-ландшафтного середовища історичних міст України з врахуванням їх специфіки та довгострокового сталого розвитку.
Keywords: проблеми; об’ємно-просторова композиція; архітектурно-ландшафтне середовище; історичні міста України; 711.4-122