Конспект лекцій до вивчення дисципліни спеціальної підготовки "Оптимізація використання ресурсів у будівництві" - Шатрова Інна Анатоліївна; Демидова Олена Олександрівна (КНУБА, 2025)
Містять методологічні основи розробки і оптимізації календарних планів зведення комплексу будівель і споруд.Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія»денної і заочної форми освіти.
Keywords: підготовчий період будівництва; нормативний та директивний строки будівництва; календарний план; проєкт організації будівництва