Моделювання, підвищення якості перехідних процесів та оптимізація режимів руху механізмів систем автоматичного регулювання будівельних роботів - Човнюк, Ю. В.; Діктерук, М. Г. (КНУБА, 2009)
Наведені моделі, що дозволяюсь підвищити якість регулювання перехідних процесів та оптимізувати режими руху механізмів систем автоматичного регулювання будівельних роботів.
Keywords: моделювання; якість; перехідні процеси; регулювання; оптимізація; режими руху; механізми; системи автоматичного регулювання; будівельні роботи