Своєрідність мечетей різних ісламських архітектурних шкіл (на прикладі порівняння мечетей Криму та Ірану) - Сапунова, М. Ю. (КНУБА, 2015)
В статті проаналізовано специфічні риси архітектури мечетей Криму та Ірану (Персії), витоки ісламської архітектури кожної з шкіл.
Keywords: мечеті; Іран; Крим; архітектура ісламу; 726.2(55)(477.75)