Формування громадсько-транспортних центрів у вузлах планувального каркасу міста - Андрощук, А. С. (КНУБА, 2011)
У статті досліджуються можливості реорганізації вузлових елементів планувального каркасу. Визначені основні напрями розробки сучасних багатофункціональних структурних компонентів міських центрів.
Keywords: вузлові елементи планувального каркасу; примагістральні території; альтернативні джерела енергії; екологічний транспорт; узловые элементы планировочного каркаса; примагистральные территории; альтернативные источники энергии; экологический транспорт; key elements plan framework; highway territories; alternative energy sources; ecological transport