Художнє проектування та паркове мистецтво - Праслова, Валентина Олександрівна (ХДАДМ, 2012)
Розглядаються приклади формування арт-просторів, декоративного оформлення природних ландшафтів, художніх творів із рослин. Викладений матеріал стане у нагоді в процесі навчання художньому проектуванню паркового мистецтва. The artistic design and park art. The examples of art spaces formation, nature landscapes decoration and artworks with plants are considered. The stated material fosters the artistic design study of park art. Key words: artistic design, park art, decoration, art spaces, artworks with plants.
The artistic design and park art
Keywords: художнє проектування; паркове мистецтво; декоративне оформлення; арт-простори; твори із рослин