Аналіз матеріалів присвячених творчій діяльності професора В. В. Чепелика - Антощук, Т. І.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2014)
У статті поданий стислий матеріал як результат огляду джерел присвячених діяльності В. В.Чепелика. Подано короткий аналіз публікацій. Сформульовано висновки на основі проведеного аналізу матеріалів.
Keywords: творча діяльність; розгляд джерел; творческая деятельность; рассмотрение источников; creative activities; consideration of sources; Chepelyk V.V.; Чепелик Віктор Васильович; Чепелик Виктор Васильевич