Релігієзнавство: методичні рекомендації до вивчення дисципліни - Євдокимова, Тетяна В’ячеславівна; Ставрояні, Сергій Сергійович; Таран, Галина Павлівна; Чорноморденко, Іван Васильович (КНУБА, 2023)
Містять програмний матеріал до вивчення освітньої компоненти, теми лекцій, практичних занять, індивідуальне завдання, модульні контролі, список літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей.
В авторській редакції.