Маркетингові дослідження сучасного ринку шпалер в Україні - Захарченко, Петро Володимирович; Юдічева, Ольга Петрівна; Паламарчук, Олександр Костянтинович (ЛІЕТ, 2020)
Статтю присвячено вивченню особливостей сучасного ринку шпалер в Україні: проаналізовано стан виробництва шпалер за останні роки та особливості експортної політики. Виявлено особливості застосування рідких шпалер як інноваційної продукції на ринку України. Розглянуто основних виробників рідких шпалер.
Keywords: ринок шпалер; рідкі шпалери; шпалерні фабрики; експорт шпалер; виробництво шпалер