Архітектурно-планувальні рішення будинку «Еко-дом». Команда № 4 - Кузьміна, Г.В. (КНУБА, 2013)
У статті описані проектні рішення об'єкта, який брав участь в конкурсі «солар декатлон». Команда № 4 зайняла 3 місце і була відзначена журі за оригінальність рішення.
Keywords: еко-дім; форми геометричні енергоефективні; купол геодезичний; дім купольний