Енергоефективні системи теплопостачання житлових та громадських будинків - Мороз, П. М.; Степанов, М. В.; Ластовка, В. (КНУБА, 2010)
В статті розглядаються існуючі системи теплопостачання будинків. Запропонована схема використання теплових насосів та сонячних колекторів в системах опалення і гарячого водопостачання громадських будинків.
Energyeffectiveof the system of warmlysupplyof dwellings and public buildings
Энергоэффективные системы теплоснабжения жилых и общественных зданий
Keywords: автономне теплопостачання; енергозбереження; сонячний колектор; тепловий насос