Основи професійної освіти: методичні вказівки до виконання практичних занять з освітньої компоненти - Корчова, Галина Леонідівна (КНУБА, 2024)
Розглянуто вимоги до виконання практичних занять та самостійної підготовки, змістовні модулі, ключові слова тем, література для самостійного опрацювання, а також вимоги до написання і оформлення індивідуальних робіт (рефератів). Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (за спеціалізаціями).
Keywords: освіта професійна