Перспективи міні-квартири на ринку житла - Гнат, Г. О.; Васьків, Т. O. (КНУБА, 2018)
Присвячена особливостям формування квартир малих площ, зокрема особливому сегменту на ринку житла смарт-квартир, їх об’ємно-просторовій організації, специфіці планувальних рішень, особливостей функціонального наповнення.
Перспективы мини-квартир на рынке жилья
The perspective of small apartments on the market of housing
Keywords: малометражні житлові одиниці; смарт-квартира; функціональне зонування; корисна площа; планувальні рішення; об’ємно- просторова організація; малометражные жилые единицы; смарт-квартира; функциональное зонирование; полезная площадь; планировочные решения; объемно-пространственная организация; small-scale residential units; smart-apartment; functional zoning; useful area; planning decisions; spatial organization; 728.1; 365