Вплив часового фактору на формування різноманітності міського середовища (на прикладі м. Тульчин) - Портянко, О. М.; Плешкановська, А. М. (КНУБА, 2015)
Наведені результати історико-культурного дослідження етапів містобудівного розвитку міста Тульчин. Охарактеризовані основні об’єкти, що занесені до Реєстру пам’яток культурної спадщини національного значення.
Keywords: історико-культурні дослідження; містобудівний розвиток; пам’ятки культурної спадщини