Регламентування використання земель на основі нормативного і правового зонування територій - Петраковська, О. С. (КНУБА, 2007)
В статті узагальнено існуючий практичний досвід зонування територій міста і виділено шість основних підходів. Також проведений аналіз зон з особливими умовами використання за ступенем законодавчої визначеності.
Keywords: зонування територій; типи зон; структурно-планувальне районування