Виклики та фінансові ризики урбанізаційних процесів - Буряченко, Андрій Євгенович (Бескиди, 2017)
Минуле сторіччя ознаменувалося рекордними в історії людства темпами урбанізації.
Keywords: урбанізація; урбанізаційні процеси; 911.375:314