Методологія дослідження мечетей Алжиру - Куідер, Резга (КНУБА, 2018)
Проаналізовано існуючі проблеми дослідження мечетей Алжиру, запропоновано методологію дослідження на основі системно-структурного аналізу. Це дозволяє визначити національну специфіку в мечетях в плануваннях, композиції, декоративних елементах, будівельних матеріалах, виявити елементи архітектури. які базуються на традиціях інших держав.
Методология исследования мечетей Алжира
METHODOLOGY OF INVESTIGATION OF THE ALGERIAN MOSQUES
Keywords: Алжир; мечеті; методологія; системно-структурний аналіз; Алжир; мечети; методология; системно-структурный анализ; Algeria; mosques; methodology; the system-structural analysis method; 72.01