Механізм взаємодії робочих органів при ролико-екструзійному формуванні багатопорожнинних виробів - Гарнець, В. М.; Приходько, Я. С. (КНУБА, 2011)
У статті аналітично описано процес ролико-екструзійного формування та розглянуто взаємодію робочих органів із оброблюваною сумішшю в умовах виробництва багатопорожнинних виробів.
Keywords: бетоноформуючий агрегат; безвібраційне ущільнення; ролик; шнек-екструдер; бетоноформовочный агрегат; безвибрационное уплотнение; ролик; шнек- экструдер; betonoformuyuchyy unit; bezvibratsiyne seals; roller; screw-extruder