Обгрунтування розробки методики оцінки і вибору опорядження інтер'єрів та екстер'єрів будівель - Самойлович, Валентин Васильович (КНУБА, 2008)
Розглянуті особливості наукових методів оцінки якості продукції, висвіт¬лені основні принципи методики кількісної і якісної оцінки і вибору опоря¬дження інтер’єрів і екстер’єрів будівель, яка розроблена на кафедрі архітектур¬ної кваліметрії університету.
Keywords: опоряджувальні матеріали; оцінка якості продукції; опорядження інтер’єрів; опорядження екстер’єрів; наукові дослідження; комплексна експертна оцінка