Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної випускної роботи - Соловей, Ольга Леонідівна; Білощицька, Світлана; Гончаренко, Тетяна; Ачкасов, Ігор (КНУБА, 2025)
Містять загальні положення щодо мети, змісту та організації виконання кваліфікаційної роботи, детальний опис всіх її структурних елементів. У додатках наведено зразки документів, які використовуються під час підготовки кваліфікаційної роботи. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» та їх керівників під час написання кваліфікаційної роботи.
Keywords: робота випускна