Дослідження будинку на вул. Садовій,12-Короленка, 2 в м. Полтава - Івашко, Ю. В.; Ніколаєнко, В. В. (КНУБА, 2016)
В статті досліджується історія будинку на вул. Садовій в Полтаві – об’єкту північного модерну, аналізуються причини виникнення північного модерну і його прояви в різних країнах. Висунуто версію про автора особняка в Полтаві.
Keywords: північний модерн; Полтава; 72.01.036.012