Підвищення енергоефективності системи опалення дитячого оздоровчого центру «Берізка» м. Прилуки Чернігівської області - Євенко, Ю. М.; Зінич, П. Л. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Підвищення енергоефективності систем опалення є актуальним з огляду на вимоги сьогодення, які охоплюють економічні, екологічні та соціальні аспекти. Енергоефективні системи дозволяють споживати менше палива і електроенергії, що зменшує витрати для організацій і домогосподарств. Для державних закладів (шкіл, лікарень, оздоровчих центрів) це особливо важливо, адже вивільнені кошти можуть бути спрямовані на інші потреби, зокрема у сфері соціального захисту чи оборони.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; енергоефективність; системи опалення; 697:725.513(577.51)