Існуючі й проектовані штучні острови та їх призначення - Гришин, Володимир; Гембарський, Лев; Снісаренко, Володимир (КНУБА, 2015)
В науково-популярній формі стисло надано інформацію про світовий досвід утворення та експлуатації штучних островів. Наведено їх призначення, доцільність використання та фактори, які необхідно враховувати під час їх проектування та будівництва.
Keywords: штучний острів; призначення; фактори.; 551.462.3-021.58