Містобудівні особливості формування водно-туристичних комплексів Причорномор’я України - Ніканоров, С. О (КНУБА, 2015)
В статті розглянуті містобудівні особливості формування водно- туристичних комплексів в умовах Причорномор’я України.
Keywords: прибережна територія; природні ресурси; водно-туристичний комплекс; прибрежная территория; природне ресурсы; водно- туристический комплекс; рекреационный комплекс; coastal areas; natural resources; water and tourist complex; recreational Complex