Проблеми недотримання протипожежних і евакуаційних норм в дореволюційних спорудах (на прикладі тимчасових цирків) - Івашко, Юлія (КНУБА, 2014)
Описуються випадки пожеж в тимчасових цирках, проаналізовано їх причини.
Keywords: пожежа; норми евакуації; цирк