Забезпечення геометричними моделями задач перетворення фаз гідрату метану - Шоман, О. В.; Даниленко, В. Я. (КНУБА, 2013)
Розглянуто особливості підходів до математичного моделювання об’єктів розробки покладів гідрату метану. Зроблено огляд задач, пов’язаних з моделюванням поверхневих властивостей газових гідратів. Визначено підґрунтя для застосування геометричних методів у дослідженнях фаз перетворення гідрату метану. Надано структуру моделювання картин перебігу явищ і процесів.
Keywords: моделі геометричні; гідрат метану; 514.18