Про окремі рішення європейського суду з прав людини у сфері містобудування - Anaнaceнкo, Кamepuнa Iвaнiвнa (КНУБА, 2017)
Проаналізовано практики розгляду Європейським судом з прав людини справ у сфері містобудування.
Keywords: Українське будівельне законодавство; містобудівна діяльність; Європейський суд з прав людини; будівельні відносини; 349.442(5)