Сучасний стан та деякі проблеми розвитку морських вокзалів України - Дикун, Ж. Є. (КНУБА, 2010)
В8 статті розглядається сучасний стан морських вокзалів України, деякі проблеми їх історичного та розвитку морських пасажирських перевезень в цілому. Зазначається проблема формування та організації морських терміналів, як нових комунікативних просторів. Ключові слова: морські вокзали України, морські пасажирські термінали, морські пасажирські перевезення.
Keywords: морські вокзали України; морські пасажирські термінали; морські пасажирські перевезення